Tens-laitteen vuokraus

Tens-laite

Tens-laite on tehokas tapa lievittää synnytyskipua. Parhaimman hyödyn laitteesta saa, kun sen ottaa käyttöön mahdollisimman aikaisessa vaiheessa synnytystä. Tämän takia kannattaa vuokrata Tens- laite itsellesi synnytykseen, jotta saat mahdollisimman suuren hyödyn siitä synnytyksen alkumetreiltä saakka.

Miten Tens-laite toimii synnytyksessä?

Tens-laitteen toiminta perustuu sen lähettämiin sähköimpulsseihin, jotka häiritsevät kipuviestin etenemistä aivoihin sekä kiihdyttävät kehon oman kipulääkkeen, endorfiinin, erittymistä. Kun kehon oma endorfiinituotanto kiihtyy, kiputuntemus heikentyy. Kipua lievittävän vaikutuksen saavuttamiseksi, Tens vaatii hieman aikaa, siksi on hyödyllisintä käyttää Tensiä synnytyksen alkuvaiheista asti. Tens-laitetta voi käyttää myös yhdessä muiden kivunlievitysten kanssa.

Synnytykseen kannattaa valita synnytykseen suunniteltu laite. Normaalissa Tens-laitteessa ei ole boost-toimintoa, jolla sähköimpulssi saadaan kovemmaksi supistuksen ajaksi. Lisäksi synnytykseen suunnitellussa laitteessa on mukana kaulanauha ja vyöklipsu, joten laite on helppo pitää mukana liikkeessä.

Tens-laitteen käyttö synnytyksen jälkeen

Tens-laitteesta on hyötyä myös synnytyksen jälkeen. Kohtusi supistelee vielä synnytyksen jälkeenkin. Jälkisupistukset voivat olla kivuliaita vielä muutama päivä synnytyksen jälkeenkin, mutta Tens-laitteen avulla saat lievitettyä myös jälkisupistusten aiheuttamaa kipua.

Tens-laite vuokralle

Tens on vaivaton ja edullinen vuokrata. Saat kaiken tarvittavan laitteen mukana ja tuen käyttöön.

Vuokraushinnasto:

4 viikkoa 40€, mahdolliset postikulut lisätään hintaan.

Huomaathan, että synnytysdoulauspaketteihin on mahdollista sisällyttää Tens-laite. Tutustu paketteihin tästä.