Minusta

Emmi Heinilä

SunKehon takana toimin minä, Emmi Heinilä. Rakastan uuden oppimista ja tietoni syventämistä. Uskon, että siksi keho ja mieli sekä niiden tutkiminen on vieneet minut mukanaan. Uskon, että kehon hoitamisessa ei ole joko-tai vaihtoehtoja vaan ennemminkin sekä-että. Olemme jokainen ainutlaatuisia kokonaisuuksia ja sillä tavalla haluan jokaista lähestyä.

SunKeho on alkujaan syntynyt halusta auttaa ihmisiä voimaan paremmin omassa kehossaan. Tapani lähestyä ihmistä on kokonaisvaltainen. Luokseni voit esimerkiksi tulla erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen kanssa, purentaan liittyvien haasteiden kanssa tai jos sinusta tuntuu siltä, että tarvitset tukea hermoston tasapainottamisen suhteen.

Matkan varrella olen oppinut lisää kehosta ja mielestä sekä sukeltanut tutkimaan omaa kehomieliyhteyttäni. Mitä enemmän opin sitä enemmän olen vakuuttunut siitä, että kehoa ja mieltä ei voi erottaa toisistaan. Kehojemme viisaus on hämmästyttävää ja on mykistävää, mitä kehomme kertoo, kun vain hiljennymme kuuntelemaan. Monet kehon kivut ja toistuvat vaivat voivat kertoa tarinaa siitä, että kehomme ei ole tasapainossa. MyFascia lisäkoulutuksineen on ollut vastaus minulle siihen, miten voin toteuttaa omannäköistäni tapaa hoitaa kehoa kokonaisvaltaisesti ja vaikuttavasti. Kukaan meistä ei ole samanlainen, sen takia myöskään ketään ei voi hoitaa täysin samalla tavalla. Sinä olet kehosi asiantuntija, vastaukset hyvinvointiisi löytyvät jo itsestäsi, minun tehtäväni on auttaa sinua löytämään niitä.

Elämme kehossamme vuoden jokaisena vuorokautena, vuorokauden jokaisena tuntina, tunnin jokaisena minuuttina ja minuutin jokaisena sekuntina. Kuitenkin monilla meistä kehomme on vieras. Elämme usein päämme sisällä, ajatuksissamme. Emme välttämättä tunnista kehomme rajoja tai kehossamme on osia, joihin meillä ei ole yhteyttä. Kehon keskilinja saattaa olla hukassa. Minun lähtökohtani on se, että parantunut yhteys omaan kehoon auttaa tekemään niitä valintoja, jotka tekevät meille arjessa hyvää. Parantunut kehoyhteys auttaa kehon kipujen kanssa toimimiseen ja siihen, miten niitä voisi helpottaa. Tähän saat apua minulta.